-->

Spotify Öğrenci Paketi Geldi!


Online ve kaliteli müziğin hayat bulmuş hali diyebiliriz Spotify için. Öğrenci olun ya da olmayın Spotify bilmeyen yada  duymayan yoktur sanırım. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklama dahilinde Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 33 ülkeye yeni bir öğrenci paketi sundu.

 Normalde aylık preminium paket ücreti 13.99 TL olan Spotify, yeni oluşturduğu '' Öğrenciler için Spotify Preminium '' paketini normal fiyatın yüzde ellisi kadar düşürerek fiyatını 6.99 TL kadar cüzi bir miktara kadar indirdi. Normal paketle aynı özellikleri öğrenci paketi Spotify'ın piyasasını kuvvetlendirmek için yapılmış bir çalışmadır.

Muhtemelen yanlış telaffuz ettiğimiz 13 şey




Spotify’in bu kampanyasından faydalanabilmek için kullanıcıların herhangi bir Yükseköğretim kurumu (üniversite ve eş değer derecelere) sahip olması şartı aranacak. Öğrenci maili yardımıyla alınabilen paket eğer mail adresiniz yoksa belge ibrazı yapılarak da satın alınabilecek. Spotify’ın bu teklifinin sınırlı sayıda kullanıcıya sunulacağı ek bilgisini de verelim. Spotify’ın bu kampanyası hakkında detaylı bilgiye buradaki sayfadan erişebilir, kampanya katılım şartlarına göz atabilirsiniz.

Yorum yapmak için tıkla.